Talán regisztráció

 

 

 

 

 

 

 

Regisztráció

Jogi Közlemény

 

A www.babadirect.hu honlap (és az aloldalai együttesen: a „Honlap”) üzemeltetője a Felicitas Marketing Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1097 Budapest, IX. ker. Vaskapu utca 10-14. fszt 5/D; nyilvántartó bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbíróság; cégjegyzékszám: 01-09-264873; adószám: 10849916-2-43, a továbbiakban: „Felicitas”).

A látogató a jelen Honlap használatával kapcsolatban elfogadja az alábbiakban leírt felhasználói feltételeket. A felhasználói feltételek módosításának jogát a Felicitas fenntartja, ezért javasoljuk, hogy rendszeresen tájékozódni szíveskedjen az oldal felhasználói feltételeinek vonatkozásában.

A Felicitas által üzemeltetett Honlap használatának feltétele, hogy az azt látogatók elfogadják a jelen Jogi Közleményben, Adatkezelési Szabályzatban és Felhasználási Feltételekben írtakat. A látogató a Felicitas által üzemeltetett Honlapra történő belépéssel, illetve a Honlapon történő böngészéssel, fórum használatával elismeri, hogy a jelen Jogi Közleményben, Adatkezelési Szabályzatban és Felhasználási Feltételekben írt feltételeket megismerte, azok rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek fogadja el.

A Honlap és az azon található tartalmak, a Honlap arculata, elrendezése és szerkesztése a szerzői jog védelme alatt állnak, az azzal kapcsolatos vagyoni jogok gyakorlására a Felicitas kizárólagosan jogosult.

A Honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása általában nem szükséges. A Felicitas azonban a Honlap, azok aloldalai, illetve az onnan elérhető egyes szolgáltatások (pl. fórum, egyes partnerek által biztosított kedvezmények) igénybevételét előzetes regisztrációhoz kötheti, illetőleg külön szerződéses feltételek elfogadásához. Ezekben az esetekben az adatok felvétele előtt a Felicitas tájékoztatja az érintetteket az adatkezelés szabályairól, illetve beszerzi az adatkezeléshez szükséges előzetes hozzájárulásukat.

A Felicitas fenntart magának minden jogot a Honlap, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak (ideértve az ott található képeket, szövegeket, dokumentumokat is) tekintetében. Tilos a Honlapon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Felicitas előzetes írásos hozzájárulása nélkül.

A Felicitas előzetes - azonban se nem kizárólagos, se nem átruházható - írásbeli felhasználási engedélyt ad ahhoz, hogy a Honlapon megjelenő tartalmakat eredeti formában, kizárólag saját használat céljára a látogató a számítógépére letöltse, ott rögzítse, illetve kinyomtassa, de nem arra, hogy harmadik fél számára bármilyen formában hozzáférhetővé tegye. Ez a felhasználási engedély kizárólag a weboldalak egy eredeti példányának kezelését, illetve annak archiválását teszi lehetővé.

A Felicitas fenntartja a jogot, hogy a Honlapot bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Felicitas nem szavatolja, hogy a Honlaphoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A Honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a Honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Felicitas kifejezetten kizárja. A Felicitas nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Felicitas Honlapja kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

A Honlap harmadik személy üzemeltetésében lévő más oldalakra utaló hivatkozásokat tartalmazhat. Ezek a hivatkozások csak a látogatók kényelme érdekében vannak jelen, és a Felicitas nem vállal semmilyen felelősséget a hivatkozott oldalakon található tartalmakért, azok pontosságáért vagy adatkezelési szokásaiért.

A Honlap látogatója tudomásul veszi és a Honlap, valamint és ott található szolgáltatások használatával, igénybevételével kifejezetten elfogadja, hogy ennek során és ebben a vonatkozásban a Felicitas ügyfelének tekintendő akkor is, ha egyébként a cég egyéb szolgáltatásait nem veszi igénybe. A Felicitas tájékoztatja ügyfeleit, hogy weboldal több pontján történik információgyűjtés; néhány szolgáltatás megrendeléséhez, igénybevételéhez ún. regisztráció szükséges, amelyhez bizonyos személyes adatok megadása is szükséges lehet. A látogatók személyes adatait az Adatkezelési Szabályzat megnevezésű dokumentumban írtak szerint kezeljük.

Hírlevél és fórum szolgáltatásunkban való részvételhez a regisztrációs űrlap kitöltése szükséges. A regisztráció során a felhasználó elérhetőségeit is igényelhetjük. A kért információt arra használjuk, hogy a hírlevelet a megadott helyre eljuttassuk. A regisztráció során megadott személyes adatait az Adatkezelési Szabályzat megnevezésű dokumentumban írtak szerint kezeljük.

A Felicitas a Honlapon vagy az elektronikus hírlevél szolgáltatás útján a partnereinek termékek, szolgáltatások, áruk vagy a vállalkozást, árujelzőjét népszerűsítő tájékoztatást, üzenetet tehet közzé, juttathat el. Ezek a kedvezmények általában személyhez kötöttek, azaz, személyes regisztrációt igényelnek akár a partner megfelelő oldalán, akár a Honlapon. Ha a látogató/felhasználó a partner oldalán regisztrál a kedvezmény érdekében, javasoljuk, hogy a partner felhasználó feltételeit és adatvédelmi szabályzatát tanulmányozza, mert azok a Felicitas-étól eltérnek, a partnernél történő közvetlen regisztráció esetén a látogató/felhasználó személyes adatainak a Felicitas sem kezelője, sem feldolgozója nem lesz.

A partnerkedvezmények bizotsítása során a Felicitas a látogató/felhasználó részére a partner termékével, szolgáltatásával vagy árujával kapcsolatos, kedvezményekre jogosító ún. kupon adhat (elektronikus formában) át. A kupont vagy a Honlap generálja vagy az elektronikus levélben kerül elküldésre. Minden kupon egyedi, a látogató/felhasználó felelőssége a kupon megfelelő őrzése, a Felicitas-nak nincs lehetősége annak ellenőrzésére, hogy egy adott kupon felhasználása jogszerűen történt-e.

A látogató/felhasználó a kedvezményt a kinyomtatott kupon birtokában veheti igénybe a partnernél vagy az ajánlatban feltüntetett helyen és módon, a kupon szerinti érvényességi idő alatt.

A látogatók a Honlapot kizárólag saját felelősségükre használhatják. Figyelemmel a Honlap szolgáltatás ingyenes, tájékozódást könnyítő voltára, a Felicitas a Honlap használatával kapcsolatosan felmerülő károkért a jogszabályok által biztosított teljes körben és mértékben kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt vagy jogi utat.

A jelen Jogi Közleményben kapcsolatos peren kívül nem rendezhető jogviták eldöntése a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező magyar bíróságok előtt történik.

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy a jelen Jogi Közleményben foglaltakon túlmenően további kérdése vagy problémája van, amely a Szabályzat alapján számára nem, vagy nem teljesen egyértelmű, illetve magyarázatra szorul, illetve kérdést tenne fel, kérjük, lépjen kapcsolatba a személyes adatok védelmének biztosításáért felelős kollégánkkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

 

 

Baba Direct

Kapcsolat