Talán regisztráció

 

 

 

 

 

 

 

Regisztráció

Szórakoztass szóban

Gyerekekkel hosszabb útra indulva szinte mindennel felszereljük magunkat, hogy az „unalomfaktort” minél alacsonyabban tudjuk tartani.

Disneyland Párizs, élmény kicsiknek és nagyoknak!
A hely, ahol az álmok valóra válnak

Tud ennél jobb meglepetést?

Nyár van, nyár - Miért nem eszik a baba?

 

A válasz egyszerű: mert meleg van. Mi felnőttek sem eszünk annyit melegben, mint amennyit szoktunk, inkább folyadékot, könnyebb ételeket kíván a szervezet – ha lehet, hidegen. Miért működne máshogyan egy kisbaba?

KÜLFÖLDI ESKÜVŐ BABÁVAL?

Miért döntenek sokan a külföldi esküvő mellett?

A külföldön szervezett esküvő felkapott téma napjainkban, akkor is, ha már megvan a baba vagy éppen úton van. Beszélhetünk kétfős, vagy akár 6-10 fős, szűk családi körben tervezett külföldi esküvőről.

Babanyár

 

A nyári nap sugara a jókedv, az élet és a D-vitamin képződésének forrása. Egyértelmű hát, hogy mindenkinek szüksége van rá, főleg a babáknak – de csak okosan!

 

Hogyan védjem JÓL kisgyermekem a napsugárzás ellen?

A nap sugárzása évről évre nagyobb veszélyt jelent, amit nekünk, szülőknek mindenképpen  meg kell oldanunk a bőr, főleg az érzékeny bababőr védelmének érdekében.

Nyaraljunk a babával?

 

Babánk életének első nyaralását mi szülők hihetetlen izgalommal várjuk. Új szituáció ez, ezért szeretnénk mindent, de mindent megadni gyermekünknek.

Kultúrbaba – Zene, vers a strandon

Dalocskák, versikék - mindenhol jó barátaink, ha a baba kezd kicsit nyűgös lenni, vagy nehezen viseli, hogy nem lehet órákat a vízben tölteni.

 

 

Baba Direct

Kapcsolat