Talán regisztráció

 

 

 

 

 

 

 

Regisztráció

KÜLFÖLDI ESKÜVŐ BABÁVAL?

Miért döntenek sokan a külföldi esküvő mellett?

A külföldön szervezett esküvő felkapott téma napjainkban, akkor is, ha már megvan a baba vagy éppen úton van. Beszélhetünk kétfős, vagy akár 6-10 fős, szűk családi körben tervezett külföldi esküvőről.

A legtöbbször a párok azért döntenek a külföldi esküvő mellett, mert szeretnék, ha a nagy nap csak róluk szólna. Persze az is igaz, hogy amire elkészül a hagyományosan itthon tervezett-, és nászúttal egybekötött esküvő és mézeshetek kalkulációja, a számokat látva, a döntés egyértelművé válik.

 

 

Milyen messzire utaznak babával esküvőt tartani vagy nászútra?

Ez a bébitől és az anyuka bátorságától függ. Szülők elmondása szerint, amíg az anyuka végig izgulja a repülést,  a baba átalussza az egész utat.

Segítünk Önnek!

Irodánk az alábbi szempontok alapján segít a tökéletes úti cél kiválasztásában figyelembe véve, hogy a pár kisbabával, vagy esetleg még pocaklakóval utazik:

1.Hetek száma

Amennyiben még várják a babát, fontos tudni, hogy a várandósság hányadik hetében lesz a kismama utazáskor. Légitársaságonként eltérőek a szabályok, hogy hányadik hétig repülhetnek a kismamák.

2. Mit mond az orvosunk?

Mindenekelőtt az orvosukkal konzultáljanak, hogy milyen távolságra repülhetnek, illetve repülhetnek-e egyáltalán?

3. Milyen messze?

Babák esetében fontos kérdés, hogy a szülő szerint milyen hosszú repülési időt bír ki a gyermek, illetve a szülő milyen hosszú ideig tudja lekötni a gyermekét?

4.Időeltolódás

Sokan nem is gondolnak rá, hogy az időeltolódás mennyire fontos lehet. 3-4 óránál több időeltolódás már megzavarhatja a baba napirendjét, amitől a kicsi nyűgössé válhat, így sem anya, sem apa nem tudja élvezni a nászutat, vagy a felhőtlen esküvőt. Milyen jó, ha ilyen esetben van bébiszitterszolgáltatás a szállodában!

5.Higiénia, oltási szabályok

A szervezés elején, kiemelt fontosságot élvez a kiszemelt terület higiéniája, a kötelező oltás szabályok és a helyi egészségügyi ellátás minősége.

6. Megfelelő szállodaválasztás

Ezekben az időszakokban már nem elegendő, hogy profi esküvőszervező csapat szorgoskodjon a háttérben, vagy, hogy milyen szép a tengerpartja a szállodának. Javasoljuk, hogy használja ki a pár az ONLY ADULT klubszállodák előnyeit, amíg a gyermek még „csak” pocaklakó. Később, a gyermek születését követően a nyaralások szervezésekor már úgy is csak azt fogjuk keresni a szállodák kínálatából, hogy hol van a legtöbb csúszda, hol van jó gyermek animáció, netán bébiszitterszolgáltatás? A két legfontosabbat a végére hagytam: ingyenes elhelyezés és ellátás a gyermeknek, illetve az all inclusive szerviz, ami jó a mamának és a papának is.

Igen, sok a szempont, a lényeg viszont a felhőtlen nászút, illetve külföldi esküvő – s mindezt professzionális, nagy tapasztalattal rendelkező és megbízható utazási irodával a háttérben.

Hogy a nagy nap és a nászút miden szempontból tökéletes legyen!

Tensi külföldi esküvői ajánlatokat itt talál: Kiemelt ajánlatok

Foglaljon irodánktól nászutat vagy külföldi esküvőt és megajándékozzuk!*

Ajándék parkolási kupon az Airport Hotel VIP Parkolóban Tensi nászút vagy külföldi esküvő foglalása esetén.

A parkolásra jogosító kupon az utazás előtt 1 héttel az utazási dokumentumokkal együtt vehető át a Tensi Komjádi B. u. 1. szám alatti központi irodában. A parkolási kupon kizárólag a Tensi Komjádi főirodában, Tensi saját szervezésű, teljes áron történő nászút vagy külföldi esküvő foglalása esetén vehető igénybe. 2 ágyas szobafoglalásonként egy pakolóhelyet biztosítunk maximum 15 nap időtartamra, egy darab személygépkocsira. A kedvezmény más akciókkal és ajánlatokkal nem vonható össze. Az ajánlatot egy személy egy alkalommal veheti igénybe. A kedvezmény 2016. június 15. és augusztus 31. közötti új foglalásokra érvényesíthető.

Melyek a legnépszerűbb úti célok?

Nászutas-, és esküvői úti célok, melyek irodánk szervezésében megvalósult álomutak a teljesség igénye nélkül:

Esküvő Turks & Caicos – Beaches Resort 5

Nászút vagy Esküvő pocaklakóval:

Ciprus, Korfu, Bahamák, Dominika, Jamaika, Kuba, Maldív-szigetek, Mauritius, Miami, St. Lucia

Nászút vagy Esküvő bébivel:

Ciprus, Curacao, Dominika, Jamaica, Korfu, Kréta, Madeira, Maldív-szigetek, Mauritius, Szardínia, Tenerife, Török Riviéra

VIDEO ÍZELÍTŐ KÍNÁLATUNKBÓL:

Esküvő Kubában – VaraderoKuba Video

 

Jamaica Nászút és Külföldi Esküvő – Beaches Negril: bébiszitterszolgáltatással már 1 éves kor alatt is! 

A részletekről érdeklődjön Ámor földi helytartójánál:

Fodor Nikoletta – külföldi esküvők-, és nászutak szakértője

Tel: (+36-1) 345 1588, 345-1551 | E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | www.tensi.hu

Szerző: Fodor Nikoletta - külföldi esküvők-, és nászutak szakértője, Tensi Sport & Holiday

Tensi Kft. Eng.szám: U-000390. | Tensi Központ: 1023 Bp., Komjádi B. u. 1. Nyitva: H-P 8:30-18h

 

 

 

 

 

Baba Direct

Kapcsolat