Talán regisztráció

 

 

 

 

 

 

 

Regisztráció

Szuper farsangi dekorációk - fillérekből, gyorsan!

 

A kevesebb néha több – és milyen igaz ez akkor is, ha dekorációról van szó! Ezekhez az ötletekhez csupán néhány, bármely papírboltban beszerezhető alapanyag kell, minimális kézügyesség és egy kevés idő. Az összhatást pont az fogja feldobni, hogy nem sok aprólékos forma, hanem néhány nagy és azonos tónusú szín viszi a prímet.

 

Mire figyelj?

Válassz egy színtípust – pl. pasztellek vegyesen, egykét árnyalat és azok sötétebb-világosabb tónusai vagy csupa erős, tiszta szín – és attól nem térj el. Csúnya és értelmezhetetlen attól lesz egy tér, ha ezeket vegyíted. Persze, a farsang a színek kavalkádjáról is szól, de akkor legyenek csak tiszta, harsány árnyalatok.

A kevesebb több!

Ne akarj elveszni a részletekben – tervezz ugyanabból pár darab nagyobb és több kicsi dekorációt – ez bőven elég. Ha mégis többfélét szeretnél, akkor válassz egy feltűnő motívumot és egy formavilágban ahhoz illeszkedő kiegészítőt (pl. nagy krepp virágok és színben harmonizáló kör-fűzérek)

Ha végkép nincs időd még arra sem, hogy formákat vágj ki, hívd segítségül a kreppapírt – szuper színekben kapható és elég, ha csak egy pontból (mondjuk a szoba közepén lévő lámpatest) kiindulva párszor megcsavarod és rögzíted körben a szoba szélén (polcok, álmennyezet széle, stb.) a megtekert, igen látványos csíkokat.

Lufi

Mentő dekorációs elem minden helyzetben. Csak arra figyelje, hogy a színvilág itt is összeillő legyen. Héliummal töltve a plafon dísze lehet, levegővel fújva pedig kedvedre készíthetsz belőle formákat vagy foghatod csokorba – mindez csak kreativitás kérdése. Hívd segítségül a virágformához a partvis nyelét, sőt! ha sok kis lufit szerezel be, abban az is nagyon jó buli lehet, ha a padlót szórod tele :-)!

képek forrása: www.pinterest.com

 

 

 

Baba Direct

Kapcsolat