Talán regisztráció

 

 

 

 

 

 

 

Regisztráció

A NYÁR HŰSÍTŐJE – LEVENDULÁS ROSÉ

 

 

Ami valójában friss levendulás rosé fröccs – harmatos hűsen. Így teljes a név. Hogy mit takar ez?

Hozzávalók:

  • kedvenc roséd
  • sima vagy szódavíz (a Neked megfelelő arányban)
  • 2 szál friss levendulavirág

Elkészítés:

  1. A lehűtött rosét és a vizet keverd a számodra megfelelő arányban
  2. tedd bele, majd keverd vele a levendulavirágokat
  3. fogyaszd egészséggel!

TIPP:

Pár szem frissítő gyümölccsel (málna, apróra vágott barack, stb.) még varázslatosabb élménnyé teheted hűsítődet – bízz az ízlésedben!

Mibe tehetsz még levendulát?

  • Ha szereted az ízét, jóformán mindenbe. Nagyon kevés levendulavirág is elegendő, az íze nagyon intenzív.

 Íme néhány ötlet:

  • sülthúsok mellé szószba,
  • édes krémekbe
  • varázslatos ízű fagylaltot készíthetsz belőle
  • mentával igazi kulináris élményt nyújt bármiben
  • fondantba/marcipánhoz gyúrva az íz mellett pedig még csodaszép látványt is nyújt a valódi virág
 

 

Baba Direct

Kapcsolat