Talán regisztráció

 

 

 

 

 

 

 

Regisztráció

 

Mit adjak a gyereknek? - Finomságok kicsiknek 1.

 

Természetes igénye egy anyának, hogy gyermeke minél egészségesebb ételeket kapjon, ha lehet, minél tovább.

A hozzátáplálás kezdetével a valódi gyümölcsök íze és természetes cukortartalma meghatározó lehet, akár egész életükre nézve, így a legjobbat akkor tesszük, ha a lehető legkésőbb találkoznak hozzáadott cukrokkal. Édes ízre azonban minden kicsi vágyik – érdemes hát megkeresni a legmegfelelőbbet számukra.

 

Mit ajánlunk?

Igazán finomat alkothatsz, ha a korábban már megismert tejpépek közül a kedvencét alapként választva egy kis gyümölcspürével a tetején készítesz nassolnivalót.

Hogy miért jó ez? Mert a gyümölcspéppel a természetes ízek világát tartod meg, míg a tejpéppel - ízesítéstől függően - a babakorból már jól ismert, biztonságot adó tejes ízvilágot kapják a kicsik.

Tízóraira vagy akár uzsonnára is választhatod a gyümölcsös tejpépet – így igazán kiegyensúlyozott napi étrendet biztosíthatsz gyermekednek. A megszokott reggeli–ebéd- vacsora mellett egy gyümölcsös és egy tejpépes tízóraival/uzsonnával már meg is van az 5 étkezés, amire valójában mindenkinek – legyen felnőtt vagy gyerek – egyaránt szüksége van 😊.

 

 

 

 

Baba Direct

Kapcsolat