Talán regisztráció

 

 

 

 

 

 

 

Regisztráció

Csodás ajándékok a természet patikájából.

 

A legközelebbi családtagjainkról többnyire tudjuk, hogy mi a szívük vágya – és többnyire kalkulálunk is vele, de a távolabbi rokonoknak vagy barátoknak sem szeretnénk hasznavehetetlen dolgot ajándékozni. Amivel igazán nem nyúlhatunk mellé, az a természet patikája.

Csomagötleteink Neked szólnak, ha az ünnepet kényeztető ízekkel, pillanatokkal szeretnéd megtölteni azok számára, akik Neked fontosak.

 

 

Csipkés álom - csomag

 1. Diabetikus HECSEDLI extradzsem
 2. Csipke szörp
 3. Csipkerózsa tea

A mennyei ízű, ráadásul szénhidrát és energia csökkentett „hecsedli” dzsem nem csak a sütemények királynőjévé avathat bármilyen édességet, hanem önmagában is varázslatos ízvilágot hordoz.

Pár perc lazítás néhány kiskanál kényeztető dzsemmel, egy csésze lélekemelő csipkerózsateával, amit cukor helyett csipkeszörppel is édesíthetsz…kell ennél több az ünnep előtti rohanásban pár tökéletesen kikapcsoló perchez?

 

 

A teázás szerelmese – csomag

 1. Erdei gyümölcs ízesítésű fekete tea
 2. Alma-körte tea valódi gyümölccsel
 3. Téli varázs tea valódi gyümölccsel

Mi más nyújthatna nagyobb élményt egy tákat kedvelő személynek, mint egy hangulatos, az ősz és tél minden zamatát összegyűjtő tea-csomag?

Az erdei gyümölcs ízesítésű fekete tea a reggeli ébredést, a valódi gyümölcsöt tartalmazó alma-körte tea a napi frissítő italt, a téli varázs tea pedig az esti ellazulást biztosítja. Ajándékozz tökéletes élményt a teázás szerelmeseinek!

 

Babaőr – csomag

 1. HerbaKids Babamosoly popsikrém
 2. HerbaKids kézmosó hab
 3. Kamillavirágzat

Ahol pici baba van, ott mindennél fontosabbá válik, hogy a felhasznált kozmetikumok mesterséges színezéket, szintetikus illatanyagokat, ásványi olaj származékot és parabéneket semmilyen formában ne tartalmazzanak.

A HerbaKids csomagjával a legtökéletesebb ajándékot adhatod ott, ahol ezek már számítanak – a Babamosoly popsikrém bőrtápláló összetevői, a kamillavirág főzetének nyugtató hatása és a körömvirágot is tartalmazó, gyerekeknek készült kézmosó hab a legkisebbek bőrét óvja ott, ahol a legnagyobb igénybevételnek van kitéve – a pelenka alatt és a mindig szabadon lévő, mindent megfogó, apró kis kézen.

 

 

 

Kényeztető ápolás – csomag

 1. Herbária Csalán Testápoló
 2. Herbária Kamilla arckrém
 3. Herbária Gránátalma ízű gyümölcs tea

Ha teljes kikapcsolódást szeretnél ajándékozni, a Herbária arc-, test- és lélekápoló termékeivel ezt könnyen megteheted!

A csalánkivonattal, körömvirág olajjal, E és B5 provitaminnal kényeztető testápoló a bőr intenzív táplálója lesz.

Az arcbőr bársonyosságát a kamilla krém tejprotein tartalma nyújtja majd – míg a test szépsége mellett a lélek harmóniáját a valódi gyümölcsökkel gazdagított, frissítő gránátalma ízű tea biztosítja.

A külső szépség csak a belső harmóniával lehet teljes – ajándékozd csomagban!

 

 

Baba Direct

Kapcsolat