Talán regisztráció

 

 

 

 

 

 

 

Regisztráció

 Legyen húsvéti dekorációd az ajándékod!

 

Még ha el is telik egy év két azonos ünnep között, ember legyen a talpán, aki a sokadik esztendőben is vadiúj dekorációval rukkol elő. Jól jönnek néha az egyszerű, gyors ötletek, főleg, ha időből van az elkészítésükre a legkevesebb.

 

Ha a dekoráció egyben maga a locsolóknak átadható finomság is, akkor pedig két legyet ütünk egy csapásra – egyedi meglepetést adtunk a mutatós díszítés mellett.

Egy angol nyelvű, kreatív „csináld magad” (DIY) oldalról hoztuk Nektek ezeket a szuper dolgokat!

 

  1. Nyuszizsák

A papírzacskókból készült nyuszikhoz nem kell sok kellék: a zacskó, a szalag és a fül belső színét adó színespapír (de ez készülhet festéssel, filccel is kár) mellett csak egy ollóra lesz szinte szükséged.

A szalagot kötheted a csomag nyakára is, de át is fűzheted néhány lyukon – az eredeti oldalon megtalálod az elkészítési útmutatót, lépésről-lépésre. Bár ez egy annyira könnyen megvalósítható ötlet, hogy adja magát már ránézésre is a kivitelezése :-)

Útmutató a forrás oldalon, itt: http://ohhappyday.com/2013/03/bunny-ear-bags-diy/

 

  1. Papírrépa

Nem csak a zacskó, hanem a kúpalakban hajtott répa is rejtheti a meglepetés-édességet, egyedivé pedig úgy válhat, ha minden locsoló maga választhat egyet. De az is jó megoldás, ha Te magad látod el a répákat névcímkével – így még azt is előre eldöntheted, hogy kinek mit rejtsen a kis csomag :-).

Szintén az ohhappyday.com oldalán találod a részletes elkészítési útmutatót, de ahogyan a nyuszizsák sem volt nagy ördöngösség, így a kúpalak meghajtása is szinte gyerekjáték. Persze a magunk megnyugtatására az eredeti, képes útmutatót megnézni ér ;-)

Útmutató a forrás oldalon, itt: http://ohhappyday.com/2012/04/paper-carrots-diy/

Plusz egy érv az ajándékba adható dekoráció mellett: mivel a locsolóid elviszik, nem foglalnak egy évig felesleges helyet – jövőre pedig biztosan megint valami újdonsággal fogadod a vendégsereget :-)!

 

 

Így nem lesz a Húsvét kész rémálom!

 

Te is érezted már úgy, hogy egy közelgő ünnep ahelyett, hogy örömmel és várakozással töltene el, inkább a „jaj, ne” érzést hozza elő benned? Ha igen, akkor a cikk Neked íródott – ne engedd, hogy kifacsarjanak az ünnepek!

 

 

Baba Direct

Kapcsolat