Talán regisztráció

 

 

 

 

 

 

 

Bababőrönd regisztráció

Kisgyermek

Olyan hamar repül az idő! Gyermekünk még csak most született – és máris azon kell gondolkoznunk, hogy járjon-e bölcsibe? Melyik ovi lenne a legjobb? Hogyan válasszunk iskolát?

Fontos kérdések ezek, hiszen hatalmas élményekkel lesz gazdagabb a gyermek. Olyanokkal, melyek hosszú időre, vagy akár egész életére nézve meghatározó mintákat adnak. A választás a miénk, szülőké, a lényeg viszont maga a gyermek. Dönts az alapján, hogy mi lesz jó Neki, és ne azt nézd, mit vár el a környezeted!

Sok frusztrált kisgyerek szülei bújnak a mögé, hogy csak a legjobbat akarták. De vajon választásuk ki szerint a legjobb? Szerintük vagy a gyermek szerint? Esetleg társadalmi elvárás volt, hogy pont abba az iskolába kerüljön?A legjobb az, ha gyermeked személyiségének megfelelően döntesz, hiszen minden gyerkőc más.Míg az egyik versenyszellemű, a másik ettől pont leblokkol – mindenkinek más oldala erős. Magabiztos és kiegyensúlyozott viszont csak akkor lesz, ha sikerélmények mentén nőhet fel a nagybetűs élethez.

Kapcsolódó cikkek

 

Bölcsi

A válasz minden tekintetben egyedi, hiszen mindannyiunk számára más-más oka lehet annak, ha még alig álldogáló gyermekünket a bölcsődébe adjuk.

Óvoda

A lényeg: magában a gyermekben – a kicsi személyiségében és a szülő hozzáállásában rejlik.

Iskola 

Az iskola egy olyan mérföldkő minden gyermek életében, amit hihetetlenül várnak. Nagy iskolások lesznek és okosak, akikre még a felnőttek is elismerően csettintenek – és ez itt a kulcs. A felnőttek véleménye.

 

 

BabaDirect

Legfrissebbek

Kapcsolat