Egészségsarok

Te is megérdemled

a napi 15 perc ÉNidőt

Emlékszel még, milyen volt, mikor megszületett a gyermeked? Megváltozott a tested, a gondolkodásod és a fontossági sorrend. Már nem te voltál az első, nem a te igényeid, hanem a baba, aki mindennél fontosabbá vált az életedben.

A tested is megváltozott. Azt mondják, egy nő a terhessége idején a leggyönyörűbb – nem hiába, hiszen a terhességi hormonok dolgoznak, sokunknak erősebbé, csillogóbbá varázsolják a haját és a körmeit, de arcunk és bőrünk is virulni kezd. Sehol egy pattanás, egy ránc, csak a feszes és ragyogó bőr.

Aztán valami megváltozik. Gyermeked születése a legcsodálatosabb pillanat az életben. A legtöbb nő alig várja a pillanatot, mikor végre a karjaiban tarthatja a kisbabáját, ódákat zengnek a rózsaszín, hintőporos, babaillatú és puha időszakról. De valahogy az első hetek, hónapok árnyoldalairól soha nem szól a fáma.

BioTechUSA Penetral Vitamin

 

A BioTechUSA Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártójaként és forgalmazójaként jelenleg több mint 100 országban, 14 webshoppal, 270 franchise üzlettel és 3000 partnerrel van jelen.

A vállalat folyamatosan fejleszti termékportfólióját, hogy az egyre színesebb vásárlói igényeknek maximálisan megfeleljen.

Aktuális termékkínálata mintegy 1500 termékből áll, így támogatva a legkülönfélébb vásárlói célokat, legyen szó fogyásról, izomtömeg-növelésről, teljes életmódváltásról vagy gyermekvállalásról.

Hosszas termékfejlesztés eredményeként jelent meg a piacon a Prenatal Vitamin melyet örömmel nevezzük babaváró csomagnak és nem „csak” várandós- vagy terhesvitaminnak.

A termék 30 darab komplex összetételű tasakot tartalmaz, egy tasak pedig egy napi adagnak felel meg. Ebben a napi adagban ideális mennyiségben és arányban vannak olyan összetevők, amelyek bevitele ajánlott már a teherbeesés előtti időszaktól kezdve egészen a szoptatás végéig.

 

Prenatal_2022_600x400

Lépj Bátran
kapcsolatba velünk

Írj bátran és válaszolunk kérdéseidre!

11 + 2 =