Minden gyermek életében eljön az a pont, amikor kinövi a gyerekszobát. Ilyenkor aktuális a komplett ifjúsági-bútor vásárlás. 
Általában a 9 – 13 év közötti időszakban hangzik el leggyakrabban a kérdés: mikor alakítjuk át a szobámat?
Hatalmas lépés ez a felnőtté válás rögös útján, izgalmas kaland szülőknek, gyermekeknek egyaránt, hiszen talán ez az első olyan szobabútor, melyet már ők választanak saját maguknak.

Hogyan kezdjünk hozzá a gyerekszoba átalakításához? Mielőtt nekivágtok, fontos megfogalmazni az elvárásaitokat az új szobával kapcsolatban! 

Milyen stílusú legyen? Fessünk vagy tapétázzuk? Lecseréljük-e a padlószőnyeget is? Kell új világítás?
Milyen legyen az új bútor???
Íme néhány fontos dolog, amivel talán megkönnyíthetjük a bútorválasztás folyamatát:    “Az ifjúsági szobabútor egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy nagy tárolókapacitással rendelkezik.

  • Aruhák mellett sok könyv és tanszer tárolására is szükség van. A komplett ifjúsági bútorok gyakori esetben tartalmaznak ágyat is, így teljes harmónia lehet a szoba összképében. 
  •   Az ifjúsági bútor kiválasztásakor fontos érdemes hangsúlyt fektetni a biztonságra is, hiszen a fiatalabb gyerkőcök még nem rendelkeznek  megfelelő óvatossággal, a kedvenc pólójukat vagy nadrágjukat keresve könnyen  okozhatnak galibát egy nem megfelelően rögzített elem esetén. 
  • A praktikum mellett fontos tényező, hogy a bútorzat relatíve sokáig szolgálja fiatal tulajdonosát, ezért figyeljünk a minőségre, valamint arra is, hogy igényeit és ízlését is akár évek múltán is kiszolgálja.
  • Ifjúsági szobabútor lányoknak készülhet akár rózsaszín kivitelben is, de gondoljuk meg, hogy 18 évesen is ugyanannyira fogja-e szeretni a lányos színeket, mint mondjuk 12 éves korában. 
  • Fiúknak pl. az autós design aranyos ötletnek tűnhet, de egy 16 éves fiú már talán kevésbé fogja benne jól érezni magát.
  • Döntsünk időtálló, semlegesebb ifjúsági szobabútor mellett, és inkább válasszunk mellé dekoratív kiegészítőket, például színes párnákat az ágyra, vagy használjunk könnyen eltávolítható matricákat, melyekkel egycsapásra személyre szabhatjuk az elemeket.”

Válogassatok a PRAKTIKER webáruház íróasztal és forgószék kínálatából is, (Ide kattintva is megtalálod) vagy nézzétek meg élőben az áruházakban, és találjátok meg együtt a tökéletes ifjúsági szobabútor szettet gyermeketeknek, ami hosszú évekig hű társa lesz.
Kattints ide a kínálat megtekintéséhez:
IFJÚSÁGI BÚTOR
Ne felejtsétek el, hogy az Otthonfelújítási támogatást felhasználhatjátok a gyerekszoba átalakításához is!!

Érdekel az Otthonfelújítási támogatás?

Nézzük meg együtt a részleteket!
Oldalunkon a hasznos információk, nyomtatványok és letölthető számlaösszesítő mellett kalkulátort is találsz, mely segít kiszámolni a lehetséges támogatás mértékét.


Állami támogatás-kalkulátor
Az állam a felújítás költségének felét téríti vissza, maximum 3 000 000 Ft-ig.
A Magyar Államkincstár által kiutalt támogatás összegében az anyagköltség és a vállalkozási díj 50-50%-ban oszlik meg. Tehát ahhoz, hogy a lehető legnagyobb támogatást igényelhesd, a benyújtott kérelemhttps://www.praktiker.hu/otthonfelujitas-a-praktikerrelhez csatolt számlák között
feltétlenül kell lennie minimum 25-25% vállalkozási díjat és anyagköltséget tartalmazó számlának. Fontos, hogy a számlák összegének bruttó értéke a
támogatás alapja.

Látogass el oldalunkra és használd a praktikus kalkulátort: KALKULÁTOR
A támogatási elemek kifejezetten azon termékcsoportok után igényelhetőek vissza, amelyekre a Praktiker kínálata épül, legyen szó a konyha vagy fürdőszoba felújításáról, fűtési rendszer korszerűsítéséről, illetve cseréjéről, új kazán, bojler beszerzéséről, külső-belső szigetelésről. Az áruházakban szintén minden megtalálható, ha
valaki galériát építene, vagy belső lépcső kialakítását, tetőcserét, tetőfelújítást tervez, illetve garázsát vagy a nyári konyhát újítaná fel. A Praktiker kínálatában ugyanúgy hangsúlyosak a festés-mázolással és asztalos
munkákkal kapcsolatos termékek is. Az Otthon felújítási program keretében érintett és támogatott építkezések, felújítások során alkalmazott szak- és belső ipari munkálatokhoz szükséges építőanyagok mellett, ugyancsak széles körben érhetők
el a szerszámok és eszközök.Vágj bele az Otthonfelújítási programba, építve a Praktiker kínálatára, ahol minden eszközt és alapanyagot megtalálsz!

KATTINTS!