Miért éri meg regisztrálni az ingyenes bababőröndre?

Mit szólnál, ha fizikailag tesztelhető termékeket, kuponokat, kedvezményeket, változatos tartalmú olvasnivalókat, programajánlókat és személyre szóló szakmai tanácsokat kínáló “origo” látna el rendszeresen olyan tapasztalatokkal, tanácsokkal, amelyeket Te is könnyedén be tudsz építeni a rohanós mindennapjaidba?

Légy a Babadirect közösség teljes jogú tagja és használd ki MINDEN előnyét!

Ha nem akarsz itt megállni (miért is akarnál?)

Ha készen állsz rá, hogy egy ingyenes bababőröndön kívül még többet kapj, akkor a regisztrációnál tarts velünk a további lehetőségekkel is.

Konkrét segítség, hasznos írások, beváltható kedvezmények és nyereményjátékok – tálcán kínáljuk számodra a lehetőségeket.

Kapcsolatban maradunk?

Küldhetünk neked hasznos szakmai írásokat, levásárolható kuponokat, kedvezményeket és rengeteg olyan lehetőségről és ajánlatról értesíthetünk, ami megkönnyíti a család életét.

Mert a “nyugodt mama nyugodt baba” alapelv nem is akkora balgaság.

Ehhez csak az űrlapon kérned kell, hogy szóljunk az új cuccainkról, partnereink ajánlatairól, lehetőségeiről, nyereményjátékairól vagy kuponjairól, ez csakis azoknak jár, akik igénylik.

Ezt neked kell kérni.

Távozol egyetlen ingyenes bababőrönddel és lemaradsz az exkluzív lehetőségekről vagy élsz minden Babadirect előnnyel? A kismamák jelentős része él minden lehetőséggel.