Rád vártam

Kedves Édesanya és Édesapa!

 

Kisbabátok születésével varázslatos utazásotok új állomásához érkeztetek -ez a pici élet most gondjaitokra bízta Magát. Sose feledjétek, hogy akkor is Ti vagytok a legjobb szülők számára, ha ezt néha nem így érzitek.

Biztosan már rengeteget olvastatok az első hetekről, hónapokról és arról is, hogy mitől lesz mosolygós egy baba.

A ‘Rád vártam’ azért íródott, hogy a családként való élet első pillanatait akkor is felkészülten tudjátok megélni, amikor az picit nehezebb, hogy tudjatok róla, ilyen is van – hiszen akkor adunk valódi segítséget, ha ismertek minden helyzetet, ami egy babával előfordulhat.

Támasz, segítség, hasznos társ szeretnénk lenni Számotokra a hétköznapokban, hogy a valóság alapján segítsünk megtalálni a válaszokat, melyeket saját tapasztalataink teremtettek.

Anya! Szeretnénk irányt mutatni, hogy merj bízni saját Anyai képességeidben!

Apa! Szeretnénk megerősíteni, hogy Anyának és babátoknak szüksége van Rád! 

Anyák vagyunk mi is, akik az Anyákért, a családokért tesznek – hogy a most születő babák és most kicsiny gyermekek boldog, mosolyokkal teli jövőben élhessenek- amit a mi jelenünk teremthet számukra.

Akkor is, ha a jövőhöz vezető út egy néha kicsit csúnya, kicsit szép, kicsit sírós, kicsit nevetős – mi az esszenciáját adjuk. Neked, Nektek. Az Anyának és az Apának, aki válaszokat keres – mert nem éri be a tökéletes válasznál kevesebbel.

 

Már vártunk Benneteket!

Lépj Bátran
kapcsolatba velünk

Írj bátran és válaszolunk kérdéseidre!

3 + 9 =