Szépség sarok

Te is megérdemled

a napi 15 perc ÉNidőt

Emlékszel még, milyen volt, mikor megszületett a gyermeked? Megváltozott a tested, a gondolkodásod és a fontossági sorrend. Már nem te voltál az első, nem a te igényeid, hanem a baba, aki mindennél fontosabbá vált az életedben.

A tested is megváltozott. Azt mondják, egy nő a terhessége idején a leggyönyörűbb – nem hiába, hiszen a terhességi hormonok dolgoznak, sokunknak erősebbé, csillogóbbá varázsolják a haját és a körmeit, de arcunk és bőrünk is virulni kezd. Sehol egy pattanás, egy ránc, csak a feszes és ragyogó bőr.

Aztán valami megváltozik. Gyermeked születése a legcsodálatosabb pillanat az életben. A legtöbb nő alig várja a pillanatot, mikor végre a karjaiban tarthatja a kisbabáját, ódákat zengnek a rózsaszín, hintőporos, babaillatú és puha időszakról. De valahogy az első hetek, hónapok árnyoldalairól soha nem szól a fáma.

Collagen Cocktail

Adj magadnak naponta csak 15 perc szünetet…

Hogy mire fordítsd ezt az időt? A kollagén raktáraid feltöltésére.

Ahogy a babádnak szüksége van az immunrendszere megerősítéséhez szükséges tápanyagokra, úgy neked is szükséged van azokra, a testedben természetesen megtalálható, de az idő előrehaladtával egyre fogyó anyagokra, amik segítenek bőrödet fiatalon, téged pedig nőként tartani.

Ez a kollagén-hialuronsav-elasztin mesterhármas, amiknek 2 fontos feladata van: bőröd hidratálása és feszesen tartása. Hogyan tudod ezeket az anyagokat a legegyszerűbben és leghatékonyabban pótolni?

Természetesen belülről, például folyékony kollagén itallal. Ennek a napi fogyasztása egyébként tutira nem tart több ideig, mint 18 másodperc – igen, lemértük.

A kollagén belső pótlása az egész testedre pozitív kihatással van – de mégis van még egy dolog, amivel tehetsz arcod, nyakad és dekoltázsod hidratáltságáról és feszességéről: tengeri algából kivont plankton EPS.

https://collagencocktail.hu/borfeszesites-folyekony-kollagen-itallal/

PHI Cosmetics

Ahogy közeledik a születésnapom, esküszöm, egyre több ráncot vélek felfedezni reggelente.

A négy gyerek + férj + kutya sem mindig segít abban, hogy a ráncaim kisimuljanak….

De szerencsére nem reménytelen a helyzet, hiszen elég jó az Anti-age rutinom. Viccet félretéve, a PHI társtulajdonosaként és alapítójaként sem vagyok képes rá, hogy a krémjeink időgépként funkcionáljanak.

20 éves fejem nem lesz már soha többet, ezt el kell fogadni. De mire a reggeli rutinom végére érek, már nem is annyira rémisztő az a tükörkép.

https://www.phikozmetikum.hu/

Bock

A bor, a szőlő, és a szépségápolás évszázadok óta kéz a kézben jár (lásd borfürdő, szőlőmag pakolás, szőlőhéj masszázs), ezért nem meglepő, hogy számos külföldi és magyar cég döntött amellett, hogy kozmetikumait a hegyi nedűvel turbózza fel.

A legnépszerűbbek talán a test- és arcápoló kencék, de számos dekorkozmetikumot forgalmazó brand kínálatában jelen van már ez az izgalmas összetevő.

A Bock termékei között megtalálhatóak a volumennövelő kékszőlőmagolajos ajakápolók, pontosan 4, amelyeket fehér- és vörösbor, valamint rozé inspirált. Különleges megoldás, ha ajkaidon éreznéd a Bock borokat!…

https://webshop.bock.hu/szolomag-termekek/kozmetikumok

Caola

Kifejezetten a gyermekek érzékeny bőrére fejlesztette ki a Caola Zrt. az 50 vagy 50+ faktoros napvédő terméket.

Célszerű vízálló napvédőt vásárolni, hogy a fürdőzés alatt is fennálljon a védelem.

A fürdőzés után, töröljük meg gyermekünket és kenjük be ismét a bőrét napvédő termékkel. Köztudott, hogy délelőtt 11 óra és délután 3 óra között legerősebb az UV sugárzás, ilyenkor maradjunk árnyékban vagy sziesztázzunk a házban.

Azt ne felejtsük el, hogy gyermekünk bőrének védelmére az árnyékban is szükség van, ilyenkor is kenjük be őket és adjunk rá megfelelő ruházatot.

https://www.caola.hu/naptej-napvedo

Lépj Bátran
kapcsolatba velünk

Írj bátran és válaszolunk kérdéseidre!

7 + 14 =