Tanácsadóink

Empatikus, ítélkezésmentes segítségnyújtás a várandósság során

A Tanácsadóink rovatban olyan szakmai támogatókat, egyesületeket, alapítványokat mutatunk be nektek, akiknek a munkáját mi is támogatjuk, és akiknek a sok éves szakmai tapasztalatai, tanácsadóik, rendezvényeik segítséget nyújthatnak nektek a várandósság ideje alatt, majd a gyermekápolás-nevelés területén is.

Babagenetika

A Babagenetika komoly szakértői csapat segítségével és több elkötelezett önkéntessel dolgozik azon, hogy minél több család érezhesse magát biztonságban a babavárás időszakában.

Tovább

Melletted a helyem koraszülött egyesület

Az Egyesület fő célja, hogy Magyarországon csökkentse a koraszülések számát, és javítsa a koraszülöttek egészséges túlélési arányát.
Az Egyesület összefogja a koraszüléssel, koraszülöttséggel foglalkozó orvosok, az egészségügyi szakszemélyzet, a döntéshozók, a civil szervezetek és a koraszülött gyermekek szüleit képviselő különböző szervezetek munkáját.

Koraszülés megelőzés.

Tovább

Csodalámpa alapítvány

A CSODALÁMPA közhasznú alapítvány célja évente töb száz életveszélyesen beteg 3 és 18 év közötti, Magyarországon gyógykezelt gyerek egy-egy saját kívánságának teljesítése.
Örömet, boldogságot adnak országos kívánságteljesítő hálózatuk és támogatóik segítségével!

Tovább

Szülés utáni depresszió

képre kattintva letölthető a PDF anyag.

Lépj Bátran
kapcsolatba velünk

Írj bátran és válaszolunk kérdéseidre!

5 + 1 =